Node rendszer


A történet szerint egy portál kapun érkezünk meg az Ashes of Creation világában ahol egyenlőre még semmi sincs (mint mondjuk épületek, npc-k stb.). Mindent az érkező játékosoknak kell létrehozniuk, a node rendszer segítségével. Az adott node egy kis táborral indul 0-ás szintről és fejleszteni a saját zónájában történő küldetésekkel, gyűjtögetésekkel és craftolásokkal lehet.

A node-nak a maximális szintje 5 és az első szinten jön létre konkrétan a település tehát regisztrálva lesz a világban, illetve megjelennek az npc is. Ezek az npc-k immár új küldetéseket nyújtanak a játékosoknak és a node zónáján belül új tennivalók is megjelennek mint a legyőzendő bossok. A node fejlődésével amit egyébként egyre nehezebben lehet fejleszteni és fenntartani ahogy növekszik, új épületek és még több npc jelenik meg illetve egyre több tartalmat biztosít a node a játékosainak.A node épülete és azok elhelyezkedése már fixen megalkotott tehát ezen csak minimálisan lehet változtatni, mint például milyen plusz épüleket akar a város vezetése még pluszban hozzáadni, ezek szabadon változtathatóak. Továbbá a város kinézete attól függ milyen faj adja bele a legtöbb hozzájárulást tehát ha az adott node-on mondjuk tündék craftolnak, gyűjtögetnek és küldetéseket csinálnak többségben akkor ez tükrözni fogja a város azzal, hogy a lakóházak és a többi épület a tünde építészet jegyeit fogja viselni.

Minden node-ot fel lehet fejleszteni a 4-es szintig ami a város szint. Az 5. szint a Metorpolis, amiből csak 5db lehet az egész világon, így az egyik fő konfliktus generáló eszköz a játékban, ugyanis a node-okat ostrom alá lehet venni és ha elbukik a védő csapat akkor lefokozásra (veszít a szintjéből) kerül a node vagy akár el is pusztulhat, és egy másik node átveheti a Metropolis szerepét. A metropolisok-nak 4 fajtája lesz ami meghatározza az általa nyújtott bónuszokat: Tudományos, Katonai, Isteni, Gazdasági.

Ezekről a bónuszokról még csak 1-2 információ van mint például a tudományos metropolis gyors utazást biztosít a befolyásolási zónáján belüli további node-okra (az még nem teljesen világos hogy a kisebb node-ok mennyire lehetnek közel egymáshoz és ha a zónájuk átfedésbe kerül akkor mi történik), vagy a gazdasági metroplis ami olyan piacot biztosít ami egyesíti a körülötte lévő node-ok piacát (a piachoz általában el kell utazni arra a helyre ahol árulják a cikket).
A metroplisok fajtái meghatározzák azt is, hogy milyen kormány áll az élén. Ilyen szempontból a legtradícionálisabb kormánya a tudományos metropolisnak van ahol összegyűlnek az emberek és megválasztják a vezetőjüket. Az isteni típusú metropolisz vezetői olyanok közül kerülnek ki akik küldetéseket csinálnak (valószínűleg jó sokat) amik mások és a node érdekeit szolgálják. A gazdasági metropolisokat természetesen a pénz vezérli, lehet posztokat venni illetve eladni, ide tehát kell a sok pénz ahhoz hogy valaki kormányozzon. A katonai metropolisz vezetőit se nehéz kitalálni kik közül kerülnek ki, ők a legjobb pvp-sek a környéken.

A vezetőségnek lehetősége van meghatározni, hogy milyen plusz épületek épüljenek fel amik különféle bónuszt adhantak a lakosságnak, ezeknek csak korlátozott hely van így választani kell, nem lehet az összes ilyen típusú épületet felépíteni. Illetve megszabják az adó mértékét amivel óvatosan kell bánni mert elköltözhetnek a város polgárai ha túl magas. A városi polgárság megszerzéséhez ház vásárlása vagy építése szükséges az adott node területén (freeholds vagy node házak: lásd városok/házalás menü). Amennyiben valaki a város polgára, részt vehet a vezetésben vagy használhatja a piacot kereskedelemre (plusz a további még nem ismert bónuszok járnak neki).

(Amennyiben közel vagyunk a vízhez úgy tengeri node jön létre.) Tengerparti node
Regisztrálás
Hivatalos Ashes of Creation regisztráció


Regisztráció

Hirdetés
Elérhetőség

E-mail

turulcreation@gmail.com
Guild / Klán

Turul Klán Gaming

( [KoT] Kingdom of Turul )
since 2015
Discord | Honlap | Steam

Klán által játszott játékok:Life is Feudal MMO
Klán név: Kingdom of Turul
Jelentkezés:
KoT Honlapon
Indult: 2017 November
1/3
Conqueror’s Blade
Guild név: House Kingdom of Turul
Jelentkezés:
my.com honlap
Indul: 2018 vége felé
2/3
Ashes of Creation
Guild név: -
Jelentkezés:
Még nem lehetséges
A játék fejlesztés alatt
3/3