Házak és Városok

A játékosok által megszerezhető épületek 3 kategóriába esnek.
Az apartmanok (megszerezhető: 1 db/szerver)
Freeholds avagy szabad tulajdon (megszerezhető: 1db/regisztráció)
Statikus házak (megszerezhető: 1db/szerver).
A házak többféle bónuszt is biztosítanak mint a craftolás fő helyszíne, szociális tevékenyésgek, raktározás, megszerzett vagy craftolt mindenféle dolog kiállítása a házban, berendezése és további nem ismertetett buffok.

Apartmanok

Az apartmanokhoz szükséges épületet a város vezetése építheti fel a node-on belül ha így dönt és a node legalább 4-es szintű. Ezek a házak instanced-ek lesznek azaz egy külön szerveren találhatóak és bárki által megvásárolhatóak csak pénzügyi akadály van kiépítve vagyis ha sokan vesznek ilyen típusú házat akkor az ára egy idő után elképesztő magasságokba emelkedik. Arról még nincs információ, hogy ezek a komplexumok amiket fel tud építeni a város vezetés 1 vagy több helyen fog elhelyezkedni (ostromnál fontos). Ezek az épületek több lakást tartalmaznak, különbőző méretekkel és árakkal. Működése valószínűleg meg fog egyezni a piacon lévő többi mmo-éval (ha odamész a saját lakásod ajtajához és belépsz rajta akkor a te dolgaid jelennek meg viszont ha egy szintén ilyen lakással rendelkező másik játékos megy be akkor értelemszerűen az övéi), és maximális mértékben dekorálható. Ez a típusú ház biztosít városi polgárságot.

Freeholds


Freeholdot akkor lehet létrehozni ha legalább egy hármas szintű node (Falu) befolyásolási területén (vagy hatáskör) belül vagyunk. A hatáskörön belül szinte bárhol elhelyezhetjük ezt a kis területet amit aztán lefoglalunk magunknak a szerveren. Kivételt képeznek a következő helyek ahova nem lehet elhelyezni: útvonalak közvetlen közelébe, Dungeonok közelébe, éledő helyekhez, másik freeholdra, hegyekre és egyéb meredek helyekre. A freehold létrehozására még szükségünk lesz egy engedélyre is attól a node-tól aminek a hatáskörében vagyunk. Amennyiben növekszik a node úgy egyre több freeholdot lehet építeni mivel a node hatásköre is növekszik, viszont ilyet csak felhasználóként 1-et engedélyez a játék, és valószínűsíthető, hogy aki több regisztrációval próbálkozik az ellen be lesz vezetve egy bannoló rendszer. Miután megvettük és elhelyeztük a freeholdunkat végre építhetünk rá valamit. Egyenlőre a következőkről van infromáció, hogy majd meg lehet építeni:
Kohó
Ház
Vendéglő
Fatelep
Szentély
Istálló

Az építkezéshez szükséges egy tervrajz és a meghatározott nyersanyagok pontos mennyisége. Az épületek elhelyezése a játékosra van bízva, de lesz összekapcsolási bónusz így bizonyos típusú épületeket megéri majd egymás mellé rakni és mivel a hely eléggé limitált ügyeskedni kell majd az optimális elhelyezéshez.
Az ilyen típusú letelepedés a következő előnyökkel jár: az illető a város polgára lesz, a tulajdonosnak lehetővé teszi különböző cikkek eladását, és raktározási lehetőség a freeholdon belül.
Biztonság:
A saját freeholdunkat le lehet zárni, be lehet zárni az ajtókat így senki se férhet hozzá a dolgainkhoz. Lesz hozzáférési lista így, ha egyik barátunk akarja használni az egyik épületünket annak nem lesz akadálya amint hozzáadtuk a listához. Normál esetben nem lehet lopni egy freeholdról (lentebb lehet olvasni a nem normál esetről).

Node házak avagy Statikus házak

Ezek azok a házak amik konkrétan megtalálhatók a világban és egy meghatározott mennyiség érhető el csak belőlük. Ezek a házak a 3-as szintű node-nál jelennek meg, először kis házakként nem túl nagy helyet biztosítva. Ahogy a node fejlődik vele együtt a házak is, így nem nehéz kiszámolni, hogy 3 szintje van egy ilyen node háznak. Minden egyes node szintlépésnél fejlődnek egyet a már meglévő házak és megjelennek új 1-es szintű házak, ebből következik, hogy nem mindegyik ház lehet a legnagyobb szintű. A 3-as szintű házakat, amik addigra már kúria nagyságúra emelkedtek, a metropolis (5-ös node) közepén találjuk, ezek azok amik már a node 3-as szintű falu korszakában is léteztek.
Ha valaki lemarad az elején egy ilyen ház megvételétől az se fog elkeseredni, ugyanis ezeket a házakat el is lehet adni másik játékosnak.

Házak lerombolása

Node házak
Amennyiben egy ostrom sikeres volt egy node ellen, úgy szintet veszít és ez vonza maga után hogy a házak is szintet vesztenek, a node előző szintjén létrejött 1-es szintű házak megszűnnek a többi pedig veszít 1-et a szintjéből, ha a node 3-as szint alá csökken akkor minden ház megszűnik. A házak ténylegesen visszaesnek méretben vagyis, ha már megvolt a szép nagy házunk, az ostrom után egy sokkal kisebbel kell beérnünk.

Apartmanok
Az apartmanokat 2 féle képpen lehet elpusztítani: Az épület ami biztosítja ezeket a lakásokat elpusztul az ostrom alatt vagy a node szintje 4 alá esik vissza.

Freehold
A freeholdok elpusztulnak abban az esetben ha kiesnek a node hatóköréből ami a node szintvesztésekor következik be sikeres ostromnál. Amennyiben bent maradnak a hatókörben és node legalább 3-as szintű úgy egy sikeres ostrom után 1-2 órára támadhatóvá (kifoszthatóvá, rombolhatóvá) válnak. A védelem lehetünk saját magunk a szövetségesekkel, de akár őröket(npc) is bérelhetünk fel.

Mi lesz a tárgyainkkal ha lerombolják a házat?
Minden tervrajz, dekorációs tárgy visszakerül hozzánk. A többi tárolt nyersanyagról, felszerelésről nincs információ, bár nagy valószínűséggel ezeket mind el tudja vinni (vagy egy részét) a támadó fél, különben nem lenne értelme támadni.

Adózás

A 3-as szintű node-tól kezdődően, aki valamelyik ingatlant birtokolja annak adóznia kell utána.

A város polgára

Amennyiben a játékos rendelkezik ingatlannal és adót fizet úgy a város hivatalos polgára lesz, ez különböző bónuszokat is biztosít de ezek még nem tisztázottak. Egyszere csak 1 node polgárának lehet lenni.
Regisztrálás
Hivatalos Ashes of Creation regisztráció


Regisztráció

Hirdetés
Elérhetőség

E-mail

turulcreation@gmail.com
Guild / Klán

Turul Klán Gaming

( [KoT] Kingdom of Turul )
since 2015
Discord | Honlap | Steam

Klán által játszott játékok:Life is Feudal MMO
Klán név: Kingdom of Turul
Jelentkezés:
KoT Honlapon
Indult: 2017 November
1/3
Conqueror’s Blade
Guild név: House Kingdom of Turul
Jelentkezés:
my.com honlap
Indul: 2018 vége felé
2/3
Ashes of Creation
Guild név: -
Jelentkezés:
Még nem lehetséges
A játék fejlesztés alatt
3/3