Karakter osztályok
Az elsődleges osztályt (első oszlop) még a játék elején kell kiválasztanunk és ez fix is marad nem lehet a továbbiakban a karakteren változtatni. A másodlagos osztályt (első sor) a játék későbbi részében lehet választani és szabadon lehet cserélgetni is. A másodlagos osztály úgy lesz tervezve, hogy nem csak annak az osztálynak a skilljeit hozzácsapják az alap osztályéhoz amit választunk, hanem ezek a skillek módosítják az alap skilleket vagy pedig egy olyan módosulatban kapjuk őket ami illik az alap osztály képességeihez, így minden egyes változat másnak és másnak fog érződni. Ez az osztály rendszer azonban felvet pár kérdést, mint például hogyan fogják kiegyensúlyozni a különböző osztályokat mert szinte biztosan lesznek olyanok amik erősebbre sikerednek, és ez eléggé sok munkának tűnik első ránézésre. A másik probléma, hogy lesznek olyan osztály kombinációk amiket senki se fog használni mert vagy túl nehéz vele játszani vagy túl gyenge. Mindenesetre ígéretes terv meglátjuk, hogy lesz megvalósítva.

Fajok


Alea Emberek

Kaelar

Építés-Fegyelem-Civilizáció
Ezek az építő kövei a Kaelarnak. A birodalmuk a régi világban a legnagyobb volt az összes közül és úgy tervezik, hogy ebben az új világban is így lesz. Rettenetesen hűségesek a gyökereikhez, és készek az új kihívásra.

Vaelune

Kereskedelem-Törvény-Nélkülözés
A Vaelune a sivatag forróságában kovácsolódott és született újjá. A kereskedelem által Vaelune az egyik leggazdagabb birodalom lett. Nem idegenek attól, hogy ölj vagy megölnek, legyen az egy sivatagi szörny vagy a kígyók a piactéren.

Pyrian Tündék

Empyrean

Birodalmi-Büszkeség-Kultúra
Habár nem olyan népesek mint a Kaelar-ok, az Empryeanok az elit haderejükről és magasan struktúrált kormányukról ismertek. Emphyrea tündéi szinte biztosan rendelkeznek olyan tervekkel amikkel bevéshetik nevüket az új világba.

Py'rai

Természet-Egyensúly-Düh
Minden dolog egyensúlyba kerül idővel, és a természet mindig talál utat. Ne hagyd, hogy a természet szeretetük bolondot csináljon belőled, ugyanis a Py'rai ritkán ejtenek foglyokat. Akár íjjal vagy lándzsával a Py'rai örökség gyökeret fog verni.

Kaivek Orkok

Ren'Kai

Becsület-Erő-Nyugalom
Habár terjeszkedni nem terjeszkedtek, az erejük egyre nő. A Ren'Kai a végső összpontosításban hisznek és kordában tartani hatalmas erejüket. Amikor feldühítik őket akkor viszont nem sok ember vagy szörny marad aki elmesélhetné a történetét.

Vek

Égi-Cél-Sors
Amikor valaki a csillagokat nézi, azt találja, hogy milyen gyönyörűségek vannak a világunkban. Ha egy Vek néz a csillagokra, meg tudja mondani milyen sors vár ránk. Csillag térképek, számtan és jövőmondás mind szerves része egy Vek életének. A nagy vezetők az eget olvassák, hogy megtudják, hogy alakulnak a háborúk, milyen birodalmak buknak el és emelkednek fel...Míg gyakran kérdezik maguktól "Elkéstünk?".

Dünzenkell Törpök

Dünir

Sztoikus-Hagyomány-Kovácsolás
A legtöbb ember a régi világból egy hegyet látva semmire se gondol, azonban egy Dühir egy védhető otthont lát ami bővelkedik a gazdagsában. A Dühirek rettentően büszkék arra amit craftolnak vagy építenek: erődítmények amik bevehetetlennek tűnnek, harci kalapácsok amik sose törnek el és gyönyörű drágakövek a nemesek részére mind a repertoárukban van. Tömzsi termetük azonban nem tévesszen meg, ők a legerősebb harcosok akiket a világ valaha látott.

Niküa

Család-Szabadság-Bátorság
Ahol a Dünir a hegyeket otthonnak látja, a Niküa börtönként tekint rá. Hogyan lehetne egy nagy vadászatot kivitelezni egy barlangban? A Dünir testvéreiktől sokban nem különböznek ugyanis, ők is kiváló és magasan képzett kézművesek és mesterei a szakmájuknak. Ahelyett azonban, hogy ékszereket készítenének a nemeseknek, a Niküa úgy tekint a craftolásra mint egy helyes útra és ami a családjuk előrehaladását szolgálja. Vajon új útra tudod-e terelni az embereidet hátra hagyva az ősök hegyeit?

Regisztrálás
Hivatalos Ashes of Creation regisztráció


Regisztráció

Hirdetés
Elérhetőség

E-mail

turulcreation@gmail.com
Guild / Klán

Turul Klán Gaming

( [KoT] Kingdom of Turul )
since 2015
Discord | Honlap | Steam

Klán által játszott játékok:Life is Feudal MMO
Klán név: Kingdom of Turul
Jelentkezés:
KoT Honlapon
Indult: 2017 November
1/3
Conqueror’s Blade
Guild név: House Kingdom of Turul
Jelentkezés:
my.com honlap
Indul: 2018 vége felé
2/3
Ashes of Creation
Guild név: -
Jelentkezés:
Még nem lehetséges
A játék fejlesztés alatt
3/3